FMB Bad Salzuflen

04/11/2020 - 12:0005/11/2020 - 18:00

Heeft u een aantrekkelijke propositie voor Duitsland en wilt u aan (nieuwe) successen bouwen? Bezoek dan met Oost NL en partners de FMB Bad Salzuflen op 4 en 5 november 2020.

FMB Bad Salzuflen is de grootste toeleveranciersbeurs voor de maak/hightech industrie en een uitdagend ‘speelveld' om nieuwe partners en opdrachtgevers te vinden, aan nieuwe relaties te bouwen in de achtertuin van Oost-Nederland. Bij deze Beurs zijn alle key-players Miele, Claas, Phoenix en nog vele wereldspelers en 'hidden champions.'

Na onze succesvolle reis met ondernemers in 2019 naar de FMB in Bad Salzuflen nodigen we ondernemers uit de maak/hightech industrie graag uit voor deelname aan de FMB 2020. Het programma samengesteld in samenwerking met onze partners NRW.Bank en Wirtschaft Kreiss Lippe is m.n. gericht op faciliteren van contacten tussen bedrijven aanwezig op de beurs en bezoekers. 

De innovatieve hightech regio OWL bekend om zijn vele toonaangevende bedrijven in de machinebouw en maakindustrie zoekt nieuwe partners, opdrachtgevers. Meer dan ooit is samenwerking met nabije, betrouwbare en innovatieve partners – en dat zijn we in Oost Nederland – in beeld om de toeleveranciersketen minder kwetsbaar te maken en om sneller, flexibeler te produceren. 

Matchmaking

Tijdens de beurs is er voldoende tijd om zelf contacten te leggen met andere bedrijven, staan interessante sprekers/ paneldiscussies op het programma en hebben deelnemers ook tijd voor onderlinge contacten. Om meer uit de beurs te halen biedt FMB een matchmaking tool aan. Zo kan u op voorhand al mogelijke handelspartners selecteren en ontmoeten. Schrijf u zo snel mogelijk in, zodat u voorafgaande aan de beurs al interessante afspraken kan komen. Meer informatie daarover vindt u via: https://fmb2020-matchmaking.b2match.io/.

Algemene informatie

Hotel (eigen kamer) en programma inclusief eten is geregeld. Reizen naar OWL is met eigen vervoer. Vervoer met bus is vanwege COVID-19 niet in het aanbod opgenomen. 

Om ondernemers uit de maakindustrie in Oost-Nederland te helpen uit de coronacrisis te komen en een steviger fundament te bouwen voor 2021 en volgende jaren bieden we dit programma aan voor slechts € 100 exclusief btw. (Programma, entree, hotelovernachting, eten, matchmaking is in de prijs inbegrepen).                           

Voorlopig programma

4 November 

Official opening of the fair, afterwards:

 • 12:00 - 12:15 pm
  Welcome Dutch delegation by representatives of OWL GmbH
 • 12:15 - 12:45 pm
  "Importance of cross-border cooperation and collaboration between business and education" - interview with NL entrepreneur from 2019 and Dr. Benedikt Nolte (IWT)
 • 13:00 - 15:30 pm
  "NRW.Europa B2B matchmaking"
 • Followed by a guided tour of the fair.

5 November 

 • 10:00 - 12:00 am
  "NRW.Europa B2B matchmaking"
 • from 13:00 pm either
  • final lecture in the subject area "Innovation and SMEs" (Prof. Dr. Wilfried Jungkind, requested) or
  • "Recruitment of skilled workers" or
  • "Succession planning in SMEs" or
  • visit of a company within the framework of the NL delegation trip

Meer weten of aanmelden?

Meer weten? Neem contact op met Hans Brouwers, HTSM makelaar Duitsland Oost NL. hans.brouwers@oostnl.nl, +31 6 57 313 604.

Aanmelden kan via deze link.

 

Benzstraße 23 32108 Bad Salzuflen, Germany
Go4export
Meer info en aanmelden