Onderwijs en Arbeidsmarkt 2021

23/09/2021 - 09:1523/09/2021 - 12:00

‘Samen met Slagkracht, talentvol naar de toekomst!'

Het Onderwijs en Arbeidsmarkt evenement van de Provincie Gelderland staat weer gepland, dit keer op donderdag 23 september van 9.30 uur tot 12.00 uur. Het thema is ‘Samen met Slagkracht, talentvol naar de toekomst!’. Zo zal er o.a. door de brillen van BOOST Pioniers Sociale Innovatie Simon de Luij en Justin Geraerds worden gekeken. Hoe kijken zij terug op de afgelopen anderhalf jaar? Hoe heeft sociale innovatie hen en hun medewerkers geholpen? En welke uitdagingen zien zij richting de toekomst? Tijdens het evenement worden de nieuwste ontwikkelingen en interessantste voorbeelden gepresenteerd. Goed voor een flinke dosis inspiratie, verrijkt met de perspectieven en inzichten gebaseerd op ervaringsleren. Mis het niet! 

Het evenement is digitaal bij te wonen. Maar er is ook ruimte voor LIVE ontmoeten en verbinden tijdens diverse deelsessies op locatie bij onze partners. Uiteraard binnen de dan geldende COVID-19 maatregelen. Wilt u live aanwezig zijn bij een deelsessie? Geef dat dan aan in het aanmeldformulier. Bekijkt u het gehele evenement liever online, dan hoeft u geen voorkeur op te geven. Heeft u tijdens het evenement een deelsessie aangeklikt, maar wilt u ook een kijkje nemen bij een andere? Geen probleem, dat kan gewoon!

Meld u nu aan!

Een week voordat het evenement plaatsvindt, ontvangt u de toegangslink. Wij kijken er naar uit u te ontmoeten op ons evenement! 
LET OP! U hoeft zich niet apart voor de sessies aan te melden wanneer u deze online volgt. Wilt u fysiek aanwezig zijn, dan kunt u dat aangeven op het aanmeldformulier. Dit doet u door middel van het aanvinken van de sessie van uw voorkeur.

Live en online
Provincie Gelderland
Meer informatie - programma - aanmelden