Online Festival The Future of Us

11/09/2020 - 15:0011/09/2020 - 18:00

The Future of Us is een innovatief congrestival over de energietransitie en een circulaire economie. BOOST, FME, Koninklijke Metaalunie en RCT Gelderland zijn partner van dit congrestival.

Innovatie, inspiratie en netwerken tijdens online event The Future of Us - Goes Digital op vrijdag 11 september

Vanuit de Industrial Studios op Industriepark Kleefse Waard (IPKW), het meest duurzame bedrijvenpark van Nederland, vindt op vrijdag 11 september a.s. het congrestival The Future of Us - Goes Digital plaats. Een online event over de belangrijkste thema’s van nu: de energietransitie, circulaire economie en innoveren in coronatijd. Met diverse sprekers, netwerkmogelijkheden en vooral veel innovatie, energie en inspiratie.

Veelzijdig en inspirerend programma

The Future of Us is meer dan alleen een live-gesprek aan tafel maar biedt een veelzijdig programma met verschillende digitale podia, netwerkmogelijkheden en entertainment. Zo gaat Jan Douwe Kroeske, een ervaren radio- en televisiemaker en presentator, onder andere op bezoek bij verschillende innovatieve ondernemers en laat de nieuwste en duurzaamste projecten zien, waaronder een elektrische auto met geïntegreerde zonnecellen op het dak van duurzame autofabrikant Lightyear. Het nieuwe boek van Jan Jonker, Hoogleraar – Strategie op het snijvlak van strategie, transitie en duurzaamheid aan de Radboud Universiteit, over duurzaam organiseren wordt gepresenteerd. De Nationale Energiecommissaris Ruud Koornstra gaat samen met Ine Stultjens van Auping en Ton Hauzer, directeur van UC-Technologies en voorzitter van Metaalunie Gelderland in gesprek over innoveren in tijden van corona. Hoe kom je duurzaam de coronacrisis uit? Welke innovaties hebben juist nu het licht gezien en helpen de wereld een stap verder in de transitie?

Uitreiking Jan Terlouw Innovatieprijs

Tot slot is de uitreiking van de Jan Terlouw Innovatieprijs, voor de meest innovatieve en duurzame ondernemer van Oost-Nederland door niemand minder dan Jan Terlouw. Met de prijs, die dit jaar voor maar liefst de tiende keer wordt uitgereikt, geeft Kiemt duurzame innovatieve ondernemers een boost.

Gratis aanmelden

Kortom, dit wil je niet missen: meld je gratis aan via www.thefutureofus.nl en doe mee! Tijdens het online event kun je vragen, opmerkingen en ideeën inbrengen via de chatfunctie en is er ruime gelegenheid om elkaar te ontmoeten in de netwerkcarrousel.

Over The Future of Us

The Future of Us is een innovatief congrestival over de energietransitie en een circulaire economie. Dit evenement heeft de inhoud van een congres en de energie van een festival. The Future of Us wordt georganiseerd door Kiemt en Industriepark Kleefse Waard.

Industriepark Kleefse Waard (IPKW) is een prijswinnend bedrijventerrein dat duurzame en energie- gerelateerde bedrijven huisvest, faciliteert en met elkaar verbindt. Samen met de overheid, het onderwijs en het bedrijfsleven werken zij aan de cleantech campus van de toekomst.

Op vrijdag 11 september 2020  stap je digitaal een andere wereld in.

Aanmelden kan hier 

Online
Kijk hier voor meer informatie