TValley Tech Conference

30/09/2021 - 12:3030/09/2021 - 18:00
Wij zijn op zoek naar leergierige engineers! Engineers met een passie voor robotica, mechatronica, ambient intelligence. Of je nu al een aantal jaar actief bent in deze branche of je bent net begonnen aan een studie in deze richting: zet de TValley Tech Conference op 30 september 2021 in je agenda. Deze middag nodigen we je uit in voor een middag bomvol technologische inspiratie, kennissessies en mogelijkheden om vakgenoten te ontmoeten.

 

PROGRAMMA

12:30 – 13:00 uur | Welkomsthapje en -drankje
13:00 – 16:00 uur | Doorlopende kennissessies 
13:00 – 16:00 uur | Maak kennis met TValley partners en hun innovatieprojecten
16:15 – 17:00 uur | o.a. Steven van Roon over de (groei)ambities van TValley
17:00 – 18:30 uur | Let’s connect!

Kennissessies

Als engineer ben je eigenlijk nooit uitgeleerd. Bij TValley kijken we vooruit, waar heeft de maakindustrie de komende jaren behoefte aan? Hoe kan ik hier als systems engineer of R&D engineer mijn steentje aan bijdragen? De kennisinstellingen en onze bedrijven hebben een uitdagend programma met kennissessies neergezet!

💻  Advanced perception & AI: hoe verkrijg je waardevolle informatie door gebruik van AI en sensoren waarmee je autonome acties realiseert zoals kwaliteitscontrole of objectherkenning?

🔗  Systems Engineering: Hoe vlieg je dit project aan om uiteindelijk tot het beste product te komen? Systems Engineering is een geschikte werkmethode. Een multidisciplinaire aanpak om deze systemen te ontwikkelen, realiseren en beheren.

👨‍🔧  Human Machine Interaction: Hoe kunnen mens en machine elkaar versterken en optimaal samenwerken? Dit heeft alles te maken met Industry 4.0. In productie-omgevingen worden machines niet alleen ingezet voor de productie zelf, maar ze spelen ook een belangrijke rol als het om productiemanagement, logistiek, en dataverzameling en -analyse gaat. Belangrijk element hierbij is de gebruikersinterface.

🤖  Autonomous Systems: Productierobots, zelfrijdende auto’s en slimme cloud-databases: autonome systemen die we allemaal kennen. Wij gaan nog een stapje verder! Hoe creëer je een autonoom systeem dat risico’s elimineert en aanpassingsvermogen heeft?

📊  Automation & Big Data: Hoe organiseer en analyseer je big data om toekomstig onderhoud te voorspellen in de maakindustrie?

Ontmoet vakgenoten

TValley bestaat uit een rijk netwerk aan partners, zoals Hogeschool Saxion, RIWO, Voortman Steel Machinery, VIRO en Demcon. Tijdens de TValley Conference is iedere partner zichtbaar aanwezig. Ben je op zoek naar een organisatie om samen een innovatieproject op te starten? Wil je je oriënteren op een stageplek of eerste baan? Of wil je je professionele netwerk uitbreiden en een goed gesprek voeren over bijvoorbeeld slimme voedermachines of security drones? Dan is TValley Tech Conference iets voor jou!

Enschede - Grolsch Veste
Novel-T
Meer info en aanmelden