BOOST jaarrapport 2019

Het is alweer vijf jaar geleden dat we de actieagenda Smart Industry Oost-Nederland samenstelden. Het was ook toen dat Smart Industry op landelijke schaal en BOOST in Oost-Nederlandse zijn gelanceerd. Wat is er gekomen van deze plannen, waar staan we nu? Het vijfjarig bestaan is een mooi moment om terug te blikken op de oorspronkelijke uitgangspunten en te beseffen wat we met elkaar bereikt hebben. Het resultaat van 2019 is te lezen in het BOOST jaarrapport 2019!

Jaarrapport 2019

Het doel van dit jaarrapport is om (maak)industrie ondernemers te inspireren om aan de slag te gaan met nieuwe technologie. Ook wel Smart Industry. Het jaarrapport geeft een indruk wat afgelopen jaar is gebeurt op gebied van Smart Industry in Oost-Nederland. Daarnaast wordt BOOST uitgelegd, hoe wij zijn georganiseerd, waar wij ons op richten, en welke interessante activiteiten er in 2019 georganiseerd zijn samen met onze partners. Ook vind u regionale ondernemers aan het woord over Smart Industry in de praktijk.

Smart Industry

Smart Industry wordt ook wel industrie 4.0 genoemd of slimme industrie. Het gaat om verregaande digitalisering van apparaten, productiemiddelen en organisaties. Hierdoor verandert het hele proces van ontwerpen, fabriceren en distribueren radicaal. Voor de toekomst betekent dit een grote ontwikkeling in de manier van werken. Voor het voortbestaan van de Oost-Nederlandse maakindustrie is het dan ook belangrijk dat ondernemers hier op tijd op inspelen.

Bekijk het BOOST jaarrapport 2019 hier