Busreis Hannover Messe en de regio Osnabrück

Ga op 21 en 22 april mee met VMO / GO4EXPORT naar Hannover, Osnabrück en OstWestfalenLippe met op dinsdag inspirerende bedrijfsbezoeken en op woensdag een bezoek aan de Hannover Messe, een van de grootste industriebeurzen van Europa. Het beursbezoek is interessant voor Oost-Nederlandse High Tech en Maakindustrie bedrijven die door willen groeien over de grens én op de hoogte willen zijn van de laatste trends, oplossingen en technologieontwikkeling.

Laat je inspireren tijdens deze reis en ontdek de nieuwste industrietrends, technieken, (product-) innovaties en oplossingen. Daarbij kom je in contact met branchegenoten uit de regio. Wij helpen je op weg en nemen de volledige organisatie voor onze rekening inclusief een programma voor deelnemers die mede gebaseerd op hun wensen een (geheel of gedeeltelijke) voorkeur hebben voor een guided tour gebaseerd op verschillende thema’s zoals:

> Future hub
> Engineered parts & solutions
> Global business and markets
> Logistics
> Automation, motion and drives
> Energy solutions

Hannover Messe

Met ongeveer 6000 exposanten en 200.000 bezoekers is de Hannover Messe een van de grootste industriebeurzen in Europa. Een uitgelezen kans om op een dag veel relevante contacten te leggen, mogelijke nieuwe handelspartners te vinden én kennis te nemen van nabije/toekomstige ontwikkelingen die van cruciaal belang kunnen zijn voor de toekomst van uw bedrijf.

Er zijn bij de Hannover Messe vier The Netherlands Paviljoens verspreid op meerdere hallen. We beginnen het beursbezoek met een ontvangst op beurs met koffie op een The Netherlands Paviljoen en een afsluitend buffet op een paviljoen op het eind van de beursdag.

De Hannover Messe van 2020 heeft als thema: Industrial Transformation. De megatrends van digitalisering, individualisering en CO2-reductie zijn de belangrijkste drijfveren van industriële verandering in onze tijd. De industriële transformatie die zich voltrekt, verloopt met grote snelheid en is disruptief. Het zorgt voor radicale verandering in industriële communicatie, productontwikkeling, productie en logistiek. Dit heeft impact aan de vraagzijde, waarbij industriële klanten met heel andere behoeften en  uitdagingen worden geconfronteerd.

Wij hebben een interessant programma samengesteld met voldoende tijd voor een eigen beursbezoek én het ontmoeten van nieuwe interessante bedrijven en het leggen van nieuwe contacten.

Programma

Dinsdag 21 april 2020
> 08:30 uur: vertrek vanuit de laatste opstapplaats in Hengelo per bus
> 10.30 uur: bedrijfsbezoek bij een technologisch hoogwaardig productiebedrijf
> 12.00 uur: vertrek richting Hannover
> 14.00 uur: bezoek regio OWL, technologisch hoogwaardige industrie hot spot
> 16.30 uur: vertrek naar hotel en een gezamenlijk diner

Woensdag 22 april
> 08.00 uur: vertrek naar Hannover Messe
> 09.30 uur: ontvangst op een The Netherlands paviljoen
> 17.30 uur: afsluiting met hapjes buffet op een The Netherlands paviljoen
> 19.00 uur: vertrek richting Nederland

Algemene informatie en aanmelden

Deze reis wordt vanuit het GO4EXPORT-programma georganiseerd door BOOST, Koninklijke Metaalunie, FME, VMO en Oost NL. De kosten voor de reis bedragen € 250. Aanmelden kan hier. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met:

Petra Deterink
petra@vmo.nl
06-48464844

Hans Brouwes
hans.brouwers@oostnl.nl
06-57313604

Aanmelden busreis