De achterhoek open innovatieprijs; de genomineerden zijn bekend!

De vijf genomineerden voor de Achterhoek Open innovatieprijs 2021 zijn bekend. De kanshebbers zijn – in willekeurige volgorde – Aviko, The eNose Company, Studio Nico Wissing, Nijhuis Saur Industries en Hanskamp AgroTech B.V. Hun technologische en duurzame innovaties zijn door een vakjury gekozen uit 37 aanmeldingen vanuit heel Nederland. 

“Alle vijf genomineerden blinken uit doordat ze nieuwe technologische ontwikkelingen laten zien die bijdragen aan een betere wereld. Al was het niet eenvoudig om tot een selectie te komen door de grote hoeveelheid goede inzendingen”, verklaart juryvoorzitter Henk Volberda de keuze.

MELD JE AAN VOOR DE LIVESTREAM 

De grote finale van de Achterhoek Innovatieprijs vindt plaats op dinsdagmiddag 8 juni in het Amphion Theater te Doetinchem. Jij kunt meekijken via een livestream! Via het eventplatform kan jij tevens een stem uitbrengen op jouw favoriete innovatie. 

LIVESTREAM PROGRAMMA

De vijf meest vindingrijke ondernemers pitchen 8 juni hun innovatie in Schouwburg Amphion. Nadien maakt juryvoorzitter Henk Volberda de winnaar bekend van de Achterhoek Open Innovatieprijs 2021. Aansluitend kiezen de kijkers thuis én in de zaal de winnaar van de publieksprijs.

Voorafgaand aan de grote finale vindt de StecK Battle plaats, een initiatief van de Steck Academy. Zes studententeams betreden de spreekwoordelijke ring en gaan de strijd met elkaar aan. De inzet? Verschillende spraakmakende challenges uit het bedrijfsleven!

Het programma ziet er als volgt uit:

13.30 – 15.00 uur Voorprogramma de StecK Battle
15.00 – 16.30 uur Finaleshow Achterhoek Open Innovatieprijs

Achterhoek verbindt
Meer info en aanmelden