De MasterMind Groep in strijd tegen het Corona virus!

De MasterMind Groep zet hun samenwerking, kennis en capaciteit in waar mogelijk om een bijdrage te leveren aan het bestrijden van het Coronavirus. Op deze manier wil de groep ondernemers uit de Achterhoek ondersteuning bieden aan zij die aan de frontlinie strijden om mensen te verzorgen en te redden.

Zo zijn er spontaan projecten ontstaan om gezamenlijk;

  • Nieuwe beademing apparatuur te ontwikkelen en te produceren

  • Oppervlakten van anti virus/bacteriële coating te voorzien

  • Desinfecterende middelen te produceren zoals ‘anti bacteriële/virus’ handgel

  • Het lerend netwerk HR wordt ingezet om de aanpak van de Corona crisis per bedrijf en het omgaan met deze bijzondere situatie te delen

  • De 3D printcapaciteit van de gezamenlijke bedrijven wordt ingezet om extra mondkapjes te produceren

Samenwerken is juist nu enorm belangrijk

Om dit alles op korte termijn te realiseren worden waar mogelijk tussen de bedrijven engineers en/of noodzakelijke software uitgewisseld, gezamenlijk prototypes gebouwd, getest en afgeregeld, etc.
In dien mogelijk en haalbaar worden studenten ingeschakeld om mee te helpen.

Natuurlijk worden nationale wetenschappers en specialisten zoveel mogelijk geraadpleegd. Toch is men continue op zoek naar collega bedrijven met kennis en ervaring op de genoemde gebieden of die in een verder gevormd stadium met het onderwerp actief zijn. Zoals Demcon in Enschede wanneer het gaat om het bouwen en leveren van betrouwbare en goedgekeurde beademingsapparatuur.

Doe mee en help samen de wereld door de crisis

In tijden als deze is het van belang de handen in één te slaan. De MasterMind groep richt zich daarom verder dan alleen de achterhoek. Alle kennis, specialisme en capaciteit is bruikbaar en welkom! De groep komt graag in contact met collega ondernemers en bedrijven uit Oost-Nederland die een bijdrage willen leveren aan genoemde projecten.

Heeft jouw bedrijf een fantastische ‘Anti Corona Actie’ en zoek je hulp kennis of capaciteit? Heb je informatie of ideeën om de gevolgen van deze crisis te beperken tot een minimum? Laat het jouw collega ondernemers in Oost-Nederland weten via onderstaande contactgegevens.

Contact opnemen of meer informatie?

Ben Brussen, ambassadeur en lid van BOOST, lid van MasterMind Groep.

E-mail; ben@boostsmartindustry.nl , Mobiel; +31 6 43070429