Family Next: programma om Overijsselse familiebedrijven te helpen bij digitalisering en duurzaamheid

Ben jij ondernemer in een Overijssels familiebedrijf en wil je aan de slag met digitalisering of duurzaamheid? Of staat de volgende generatie in de startblokken om het bedrijf over te nemen? Dan is Family Next een steun in de rug! 

In Family Next werken de provincie Overijssel, Landelijk Expertisecentrum Familiebedrijven, Kennispoort Regio Zwolle, MKB Deventer en Ondernemend Twente samen om familiebedrijven verder te helpen. Het programma is er speciaal voor Overijsselse familiebedrijven met minimaal vijf werknemers. De ondernemers worden onder andere geholpen met coaching en financiële ondersteuning.

Webcast

Tijdens de webcast op 8 oktober 2020 werd het programma toegelicht. Heb je de webcast gemist? Bekijk de webcast dan hier terug. In de webcast hoor je meer over wat het programma Family Next jou te bieden heeft. Verder vertelt gedeputeerde Eddy van Hijum waarom familiebedrijven voor de provincie Overijssel zo belangrijk zijn. Judith van Helvert van het Landelijk Expertisecentrum Familiebedrijven neemt je mee in de laatste ontwikkelingen op het gebied van familiebedrijven en er schoof ook een ondernemer van een familiebedrijf aan.

Origineel bericht van Kennispoort Regio Zwolle