Ga door met lopende projecten

Dreigen bij jouw maakbedrijf lopende projecten stil te vallen nu veel mensen weer thuis werken? Worden project meetings afgezegd of worden ze vervangen door onoverzichtelijke Teams-meetings? Zou jij in deze stormachtige tijd wel eens een echte digitale aanpak in uw bedrijf willen inzetten? Dan kan Mobina IT jouw maakbedrijf kosteloos en vrijblijvend helpen met onze tijdelijke actie.

 

Mobina biedt een digitale workshop aan met onze maakindustrie-experts. De workshop gaat ervoor zorgen dat een lopend project in uw bedrijf niet stilvalt, ondanks (deeltijd) thuiswerken. Met moderne digitale tools is het mogelijk om snel en effectief vernieuwingen in uw organisatie te realiseren, ook waar niet iedereen fysiek op één locatie is. De workshop wordt voorbereid in een kwalitatief intakegesprek, waarbij onze expert meer inzicht krijgt in jullie huidige project. Onze experts hebben een uitgebreide ervaring in de maakindustrie met projecten gerelateerd aan bedrijfsprocessen en -applicaties. Denk hierbij aan IT-selectie en -implementatietrajecten, het configureerbaar maken van het productassortiment of het introduceren van een digitaal verkoopkanaal.

Tijdens deze digitale workshop maken jullie kennis met onze innovatieve softwaresuite, voornamelijk met de digitale samenwerkingsomgeving. In deze samenwerkingsomgeving worden digitale discussies gehouden met een groep van medewerkers en worden de conclusies en keuzes vastgelegd. Centraal staat het bedrijfsvraagstuk en de daaraan gerelateerde discussiepunten. Tijdens deze workshop zullen één of meerdere discussies gehouden worden, maar ook na de workshop mogen de deelnemende bedrijven vier weken gratis en vrijblijvend gebruik maken van deze discussieruimte. De discussieruimte is ook uitermate geschikt voor asynchrone discussies, waarbij iedereen op zijn eigen tijd en plek aan de vraagstukken werkt.

In deze discussies werk je aan de inhoud. De discussie kan daarom ook worden gekoppeld aan een inhoudelijk document, zoals een procesblauwdruk of IT requirements, waar wij eigen functionaliteit voor hebben, maar ook eigen documenten of afbeeldingen. Door de belangrijkste bevindingen vast te leggen weet je welke volgende stappen je moet maken en heb je een gezamenlijk draagvlak gecreëerd. En natuurlijk helpen onze experts hierbij.

Vanwege de abrupte maatregelen van het kabinet helpt Mobina IT de eerste vijf maakbedrijven die zich aanmelden gratis en geheel vrijblijvend met een project dat dreigt stil te vallen. Wat kun je verwachten?

✔   Intakegesprek met een van onze experts in de maakindustrie om aan te tonen dat je inhoudelijk verder kunt met uw project

✔   Digitale workshop van 3 uur met een groep van 5 medewerkers over het project dat bij jullie dreigt stil te vallen, onder begeleiding van de expert

✔   Onbeperkt aantal gebruikers (die kunnen deelnemen aan verschillende discussies) voor een periode van vier weken aansluitend op de workshop

✔   Onbeperkt aantal vraagstukken bespreken via discussies in de digitale samenwerkingsomgeving

✔   Toegang tot onze kennisbank van de maakindustrie

✔   Digitale support van de expert op inhoudelijke vraagstukken

✔   Exports van alle input uit onze software

✔   Automatische beëindiging van de gebruiksperiode zonder verdere verplichtingen

Ben jij geïnteresseerd om hier gebruik van te maken met jouw maakbedrijf of wil je graag meer weten? Neem dan contact op via dit formulier. We kunnen altijd eerst een belafspraak hebben om je van meer informatie te voorzien en om te kijken of jullie project aansluit bij onze expertise.

 

Ga door met lopende projecten