Inschrijving Achterhoek Open Innovatie Prijs opgesteld

De inschrijving voor de Achterhoek Open Innovatie Prijs, editie 2021, is geopend vanaf woensdag 10 maart. In heel Nederland gaan we op zoek naar duurzame, technologische innovaties, producten en diensten, die een impactvolle bijdrage leveren aan onze circulaire economie. De Achterhoek Open Innovatieprijs biedt zo een eervol podium voor vernieuwing en dient daarnaast als springplank om ambitieuze dromen te verwezenlijken. We hopen óók dit jaar weer een grote groep innovatieve ondernemers te mogen verwelkomen binnen de maakindustrie, het toerisme, de zorg of agrarische sector. Daarom roepen we u op: zeg het voort!

Op 8 juni aanstaande vindt de uitreiking plaats in Schouwburg Amphion te Doetinchem. Dit jaar gaan we, in verband met de onzekerheden rondom COVID-19, voor een hybride evenement welke via een livestream vanuit huis te volgen is. Door de hybride opzet kunnen we het bereik van het evenement enorm te vergroten. De avond wordt voorgezeten door niemand minder dan Rob Kamphues, ook wel bekend als coureur, auteur, cabaretier en presentator. Hij zal op energieke en inspirerende wijze invulling geven aan het programma.

De vakjury wordt dit jaar gevormd door juryvoorzitter Henk Volberda, Jan Markink, Jort Verhage en Annemarie van Gaal. Uit alle inschrijvingen nomineren zij vijf kanshebbers. Tijdens de grote finale kiezen zij de winnaar van onder meer een geldprijs van 5.000 euro, een zakelijk netwerkdiner met invloedrijke mensen uit de branche en een rondleiding in het atelier van Jan ten Kulve, ontwerper van de trofee. Tijdens de finale wijzen de toeschouwers in de zaal en de kijkers thuis de publiekswinnaar aan.

Achterhoek Open Innovatie Prijs
Meer informatie en aanmelden