Jan Terlouw Innovatieprijs 2020 – schrijf je nu in!

Ben of ken jij die ondernemer met de innovatie, die de energietransitie een zet kan geven of die bijdraagt aan een sluitende circulaire economie? Doe dan mee en schrijf je of die ondernemer hier in voor de Jan Terlouw Innovatieprijs (voor 2 juni).

​“Het is zeer eervol voor me dat mijn naam aan de innovatieprijs is verbonden. We zullen de eerste helft van deze eeuw moeten leren duurzaam te handelen. Daar is een gezamenlijke inspanning van wetenschap/technologie, bedrijfsleven, consumenten en politiek voor nodig. Ik hoop en vertrouw dat het instellen van de prijs daar een positieve bijdrage aan zal leveren. Laat het zijn als een sneeuwbal, die groeit naarmate hij verder rolt” aldus Jan Terlouw.

De Jan Terlouw Innovatieprijs is een prijs voor de meest innovatieve en duurzaamste ondernemer van Oost-Nederland. Kiemt reikt deze prijs sinds 2011 jaarlijks uit. Met de Jan Terlouw Innovatieprijs stimuleert Kiemt ondernemers die met duurzame innovaties de maatschappij toekomstbestendig maken. De prijs is een erkenning aan deze visionairs en wordt dit jaar voor de 10de keer uitgereikt! Een mooi jubileum en deze keer online op het platform van The Future of Us op 11 september.​​

 

 

Origineel bericht van OostNL