JE BUSINESSCASE VERSNELD NAAR DE MARKT MET INNOVATE GO

Klaar om je businesscase versneld richting de markt te brengen? Innovate GO is een unieke accelerator speciaal voor het MKB. In een hands-on programma werk je in teamverband aan het ontwikkelen en vermarkten van je businesscase. We starten met Innovate GO in september. 

Novel-T en Provincie Overijssel lanceren het MKB accelerator programma Innovate GO. Gedurende 18 weken ga je samen met je team aan de slag met de ontwikkeling en het vermarkten van een gevalideerd idee voor een product of dienst. Hierbij krijg je de begeleiding, coaching en kennis die nodig is voor de eerste stappen richting de markt. Je doorloopt het programma met circa 10 teams van mkb-bedrijven uit de regio. Het programma bestaat onder andere uit individuele coaching, trainingen en groepssessies waarin je samenwerkt met mede-ondernemers, experts, studenten en startups. Het resultaat: een werkend product met een korte-termijn groeidoelstelling, een marketingplan en een breed netwerk van experts, mede-ondernemers en talent.

PLANNING

De beoogde startdatum voor Innovate GO is 7 september 2020. De doorlooptijd van het programma is 18 weken. Samen met je team werk je minimaal een dag in de week aan je innovatie. Hierbij krijg je de begeleiding, coaching en kennis die nodig is voor de eerste stappen richting de markt.

WAAROM DEELNEMEN AAN INNOVATE GO

- Je versnelt met de ontwikkeling en het vermarkten van je businesscase.

- Het programma is doel- en actiegericht: je werkt in periodes van zes weken aan concrete doelstellingen en meetbare resultaten.

- Je bouwt aan een sterk netwerk van mede-ondernemers, experts, studenten, startups, corporates, investeerders en vertegenwoordigers uit de regio.

- Innovate GO biedt duurzame waarde voor je hele bedrijf: de geleerde methode kun je na afloop binnen je hele bedrijf voortzetten.

- Aan het eind van het programma beschik je over een werkend product met een groeidoelstelling voor de volgende drie tot zes maanden en een marketingplan voor 18 maanden.

SELECTIECRITERIA VOOR DEELNEMENDE BEDRIJVEN

Een goede omschrijving van een innovatief idee inclusief beschrijving van de beoogde klanten en het beoogde verdienmodel. Een financiële businesscase is niet nodig.

Je beschikt over een team van max. vijf mensen die minimaal één vaste dag per week, gedurende 18 weken beschikbaar zijn om te werken aan de innovatie. Novel-T biedt matching met getalenteerde studenten die het team kunnen versterken indien gewenst.

Het management/de directie is minimaal één dag per zes weken beschikbaar.
Je beschikt over een locatie waar je met team kunt samenwerken (virtueel en/of face to face)

MEER INFORMATIE EN AANMELDEN

Maak je bedrijf wendbaar en toekomstbestendig door te blijven vernieuwen. Neem deel aan Innovate GO. Wil je meer informatie over de inhoud, planning en kosten van het programma? Geef je interesse door via het formulier op onze website.

Origineel bericht van Novel-T