Meld je aan voor een nieuwe ronde van het Investor Readiness Program

Oost NL biedt startups in de provincies Gelderland en Overijssel het Investor Readiness Program (IRP) aan. Ons doel? Jouw startup sneller gefinancierd krijgen door het optimaliseren van je businesscase. Startups en ook scale-ups, die zich goed willen voorbereiden op hun (eerste) financieringsaanvraag en die gevestigd zijn in Gelderland of Overijssel, kunnen zich inschrijven. De vierde editie start in september, eerdere edities van het programma werden door deelnemers gewaardeerd met een 8,3.

Bij het Investor Readiness Program gaan we samen met jou aan de slag met je businesscase en leren je hoe financiers en investeerders hiernaar kijken. Je mag hierbij van ons eerlijke feedback verwachten op je plannen en op de activiteiten die je op dit moment uitvoert om die plannen te realiseren.

Daarnaast krijg je een volledig beeld van de mogelijkheden die vroege fase financieringsbronnen bieden. Samen met je Oost NL-begeleider en de andere ondernemers in het programma ga je gedurende tien weken aan de slag om de juiste informatie te verzamelen die je nodig hebt om een kansrijke financierings- of investeringsaanvraag op te stellen.

Meer weten en aanmelden

Deelname aan het programma is gratis, we verwachten wel commitment in tijd en inspanning. Wil je je inschrijven voor, of meer weten over het Investor Readiness Program. Kijk dan hier.

Origineel bericht van Oost NL