Nieuwe MANUNET call open voor Smart Industry projecten

De MANUNET call 2020 is geopend. MANUNET is een netwerk van Europese regio's die R&D projecten willen promoten en financieren in het domein van smart manufacturing. De regeling is gericht op mkb-bedrijven uit de maakindustrie en hightechindustrie. Vanuit Nederland is de Provincie Overijssel aangesloten. De bijdrage voor de Overijsselse consortiumpartners is max. 50% van de subsidiabele kosten tot een bedrag van €100.000. De bijdragen vanuit de andere EU regio's verschilt per regio. 

Om in aanmerking te komen dienen minimaal twee mkb-bedrijven uit twee verschillende EU regio's deel te nemen. Deelnemende landen en regio's zijn:

  • Landen: Germany, Ireland, Israel, Luxembourg, Norway, Romania, Russian Federation, Spain, Turkey
  • Regio's: Asturias (ES), Basque Country (ES), Castilla y León (ES), Navarra (ES), Overijssel (ND), Wallonia (BE)

De deadline voor de eerste fase-indiening is 17 maart 2020 12:00 CET.   

Meer informatie

Bent u ondernemer in Overijssel en heeft u interesse in een grensoverschrijdend project? Dan vindt u op de website van MANUNET meer relevante informatie over de beoordelingscriteria van het project, de deelnemende regio's en de aanvraagprocedure: https://www.manunet.net/

Voordat u van start gaat met een projectidee is het raadzaam om contact op te nemen met Oost NL, Erwin Altena, erwin.altena@oostnl.nl.  

 

Manunet