Overijsselse Aanpak coronacrisis: Digitaliseringsvoucher

Deze regeling is gesloten - subsidieplafond is bereikt 

De provincie Overijssel ondersteunt ondernemers en organisaties tijdens de coronacrisis met het herstelpakket ‘de Overijsselse Aanpak’. De digitaliseringsvoucher is een subsidieregeling gericht op digitalisering. Mkb’ers, culturele en maatschappelijke ondernemingen kunnen de voucher inzetten om bijvoorbeeld digitaal nieuwe klanten te bereiken, of als ze ondersteuning nodig hebben om hun werkproces te digitaliseren.

Digitaliseringsvoucher 

Heb jij als mkb'er een goed idee om je digitaal te laten zien? Kun je digitaal nieuwe klanten bereiken of heb je ondersteuning nodig om je werkproces te digitaliseren? Vraag dan een Digitaliseringsvoucher aan. 

Een online reserveringsmodude, een digitale tour of eindelijk die boost geven aan je webshop? De Digitaiseringsvoucher is breed inzetbaar. Voorwaarde is wel dat je een Overijssels bedrijf inschakelt. 

De provincie verstrekt voucher van maximaal van 2.500 euro voor digitale dienstverlening en maximaal 10.000 euro voor digitalisering van producten en processen. Er is sprake van co-financiering; de voucher dekt maximaal de helft van de kosten. 

De voucher kan vanaf maandag 12 juli worden aangevraagd via het subsidieloket van de provincie Overijssel. In eerste instantie is een totaalbedrag van 250.000 euro beschikbaar. 

 

Aanvragen kan hier