Samen d’ran met MKB-deal voor hogere arbeidsproductiviteit! - Achterhoek

De MKB-deal richt zich op het verhogen van de arbeidsproductiviteit van minimaal 5% (binnen twee jaar) bij 100 Achterhoekse bedrijven. Het is een programma voor en door bedrijven uit de Achterhoek, juist om eens te werken aan het bedrijf in plaats van in het bedrijf. Om zo samen bedrijven in de regio te helpen en interessant te blijven voor gekwalificeerde werknemers. De Achterhoek is één van de eerste negen regio’s die door het ministerie van Economische Zaken en Klimaat is omarmd voor het sluiten van een MKB-Deal.

We gaan d’r samen aan om de bedrijfs- productiviteit van 100 mkb’ers in de Achterhoek te verhogen. In groepen van 5-10 ondernemers en met hulp van experts versterken we ieders bedrijfsklimaat. Zo helpen we elkaar en blijven we interessant voor gekwalificeerde medewerkers in de regio!

De voordelen op een rij:
• concreet verbeterplan voor jouw business-vraag, waar we samen naar op zoek gaan;
• samen met andere ondernemers uit de Achterhoek;
• ondersteund door ervaren professionals; • nieuwe inzichten, kennis en vergroting van je netwerk;
• eigen bijdrage slechts 1000 Euro.

Start half september 1e groep met aftrap bij de Graafschap – Vijverberg
Schrijf je nu in!

Voor wie?
De MKB-deal is voor MKB-ondernemers met 10 tot 100 werknemers, gevestigd in de Achterhoek. Het doel is om in twee jaar tijd de arbeidsproductiviteit van het bedrijf met minimaal 5% te laten stijgen.

Fase 1: Verbeterplan op maat
In meerdere sessies kom je bijeen met tien collega-ondernemers, deze groepen stellen we zorgvuldig samen. Professionals uit het bedrijfsleven ondersteunen deze teams. Met elkaar wordt ieders bedrijfsmatige uitdaging opgezocht en onder de loep genomen. Met als resultaat een concreet plan van aanpak ter verbetering van de arbeidsproductiviteit van je bedrijf. We verwachten van jou een zekere openheid, anders komen we niet tot de kern.

Tijdsduur: drie maanden, dan door naar fase 2. Deze eerste fase is kosteloos.

Fase 2: Doorvoeren verbeteringen
We maken kleine groepen van vijf ondernemers die qua verbeterplan ook van elkaar kunnen leren. Je voert zelf het verbeterplan uit, met hulp van een procesbegeleider. We delen de voortgang met elkaar, want we willen de resultaatverbetering ook daadwerkelijk zien en van elkaar leren. Externe kennis van experts schakelen we in, op basis van de groepsvragen.

Tijdsduur: circa één jaar. Eigen bijdrage: € 1000.

Vragen of contact

Bel of mail voor meer informatie met René Buiting van 8RHK ambassadeurs via:
Telefoon: 06 – 39 83 92 64 email: r.buiting@8rhk.nl of Rob Schouten, ondernemer en initiatiefnemer van de MKB-deal via 06 – 51 59 28 67.

Klik hier voor digitale flyer 

Meer informatie en aanmelden