Subsidie voor zonnepanelen op jouw bedrijfsdak

Zonnepanelen op jouw bedrijfsdak helpen bij het opwekken van schone elektriciteit en leveren je financieel aantrekkelijk rendement op. Bovendien laat je zien dat het je menens is met duurzaamheid. Om bedrijven te stimuleren om hun dak te voorzien van zonnepanelen heeft de provincie Gelderland een interessante subsidie beschikbaar gesteld, de zogenaamde SDE++-subsidie. De regeling duurt tot 17 december 2020.

Als je zoekt naar de betreffende subsidie vind je mogelijk tal van websites met informatie. Om het voor jou makkelijker te maken is die informatie zoveel mogelijk verzameld en in één overzicht verwerkt. Hier kun je eenvoudig zien of je in aanmerking komt voor de betreffende subsidie, wat je voordelen zijn en ontdekken via een kaart hoe je gratis advies kunt krijgen via de subsidie-adviesbureaus in jouw regio. 

De Groeiversneller Zon

Daarnaast heeft de provincie samen met Oost NL De Groeiversneller Zon ontwikkeld. Dit is een voucherregeling voor ondernemers die al SDE+-subsidie toegekend hebben gekregen. Met deze voucher worden ondernemers ontzorgd en ondersteund in het verdere traject tot realisatie. Denk aan technisch advies over de dakbelasting of de netaansluiting, begeleiding bij het offertetraject of advies over de financiering.

Heeft u vragen over de voucherregeling De Groeiversneller Zon? Kijk op https://oostnl.nl/nl/zon of neem contact op met Oost NL.

Origineel bericht van Oost NL