Suplacon genomineerd voor ondernemer van het jaar regio Zwolle

Tijdens het Regio Zwolle Congres 2020 wordt de Starter en Ondernemer van het jaar Regio Zwolle bekendgemaakt. Ondernemer of Starter van het jaar in de regio Zwolle word je niet zomaar. De afgelopen jaren hebben we prachtige winnaars gekend, toonaangevende bedrijven uit de regio Zwolle die zich niet alleen in het verleden maar juist ook richting toekomst hebben bewezen. De verkiezing beloont echt ondernemerschap: ambitie, durf, innovatie. Er wordt aandacht gevraagd voor een bijzonder slag mensen, die zich durven te onderscheiden en risico nemen. De verkiezing is een initiatief van MKB Nederland Regio Zwolle, VNO-NCW Regio Zwolle in samenwerking met Stichting Metropool Zwolle.

Eén van de genomineerde bedrijven is Suplacon, een actieve partner van BOOST. 

Suplacon is een toeleverancier plaatbewerking met een voorliefde voor kleine series. Hun producten komen voor in verpakkingsmachines, straatmeubilair of de kleine hijsarmen op vrachtauto's. De afgelopen jaar heeft Suplacon enorm veel geïnvesteerd in productieorganisatie en digitalisering met onder andere de start van Plaatwerk365. 

"Wat ik echt belangrijk vindt is je oprecht te interesseren voor de mens en je product, en ervoor gewoon voor te staan!,"

Bekijk hier het filmpje 

 

Stemmen kan hier!