Terugkijken: Webinar Succesvol een financiering aanvragen als je juist nú wilt investeren

Zie je ondanks deze lastige periode kansen voor jouw bedrijf? Gebruik je juist deze periode om je plannen en ideeën te ontwikkelen? En ben je hiervoor op zoek naar financiering? In het webinar ‘Succesvol een financiering aanvragen als je juist nú wilt investeren’ op donderdag 11 juni, 11.00 uur gingen Arjan Jans, directeur van Alfa Accountants en Nathan Fredriks, accountmanager MKB van Rabobank IJsseldelta in op het succesvol aanvragen van een financiering in deze lastige periode.

Goed voorbereid succesvol aan geld komen

Het regelen van een financiering is veranderd sinds het coronavirus er is. Omdat er nog veel onzeker is, zijn banken en andere financiers voorzichtig met het verstrekken van financieringen. Met een goede voorbereiding en een slimme aanpak kun je succesvol aan geld komen. Hoe? Daar vertelden onze gasten alles over.

Arjan ging in op wat je nodig hebt om een financiering goed voor te bereiden, waar financiers in deze tijd (extra) op letten en welke onderdelen van een financiering belangrijk zijn.

Nathan vertelde waarom banken financieringsaanvragen tijdens een crisis anders behandelen, welke financieringsmogelijkheden er specifiek in deze crisis zijn, waar je op moet letten bij een ‘reguliere’ financieringsaanvraag en hoe je succesvol een financiering kunt aanvragen.

Waarom deze webinarreeks

Veel ondernemers merken de gevolgen van de maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze blijven nog lang merkbaar en vragen flexibiliteit en innovatief vermogen van bedrijven. Door de crisis ontstaan ook kansen voor nieuwe bedrijvigheid of groei. Maar hoe pak je dit als bedrijf aan? Waar liggen die kansen precies, en wat is er voor nodig om ze te benutten?

Novel-T, Cleantech Regio en Kennispoort Regio Zwolle organiseren een reeks webinars. In deze webinars krijgen ondernemers handreikingen, tips en adviezen om tijdens en na de crisis kansen te benutten en groei te realiseren.

Origineel bericht van Kennispoort