Doorstart Overijssels Vakmanschap: 1.000 technische vakmensen opleiden in 2020!

Het project het Overijssels Vakmanschap krijgt een doorstart en heeft als ambitie gesteld om 1.000 vakmensen te helpen in het volgen van extra scholing. Juist nu, in deze crisistijd, is het van belang om verder te ontwikkelen en juist nu is daar bij veel werkgevers en werknemers extra tijd voor beschikbaar.

Het Overijssels Vakmanschap is in 2019 een groot succes gebleken. Afgelopen jaar hebben 315 medewerkers binnen de technische branches zich verder kunnen ontwikkelen binnen hun eigen functie of richting een nieuwe stap binnen de sector. Nu met inzet van oude en nieuwe partners, hopen we in 2020 nog meer technische vakmensen te bereiken! 

Ook voor de ontwikkeling naar instructeur binnen het technisch onderwijs en voor zij instromers vanuit een andere sector of vanuit werkloosheid, bieden wij begeleiding en de juiste handvatten om deze nieuwe stap te kunnen maken. Neem dus contact op voor een adviesgesprek!

Bent u op zoek naar mogelijkheden om uzelf of uw medewerkers te scholen? Kijk op www.overijsselsvakmanschap.nl voor meer informatie of neem contact op met de projectleider Ramona de Lange via ramona@overijsselsvakmanschap.nl.

Kijk hier voor meer informatie