Agenda

Experttafel 'Voedseltransitie'

06/02/2020 - 15:0006/02/2020 - 18:00

De omslag naar een maatschappij waarin duurzaam, gezond en eerlijk voedsel de norm is, is alleen mogelijk als ondernemers hier toekomst in zien. Succesvolle ondernemers in voedseltransitie denken anders na over verdienmodellen, over hun waardepropositie en hoe zij innovatie kunnen inzetten in hun bedrijf.

Deze Experttafel wordt geleid door Schuttelaar & Partners, advies- en communicatiebureau voor een duurzame en gezonde wereld. Deze Experttafel richt zich op voedselbedrijven die een stap voorwaarts willen maken met duurzaam, gezond en eerlijk voedsel. Tijdens het programma wordt ingegaan op de uitdagingen van ons voedselsysteem en laat S&P zien hoe het huidige voedselbeleid en de markttrends hierop zijn ingericht.

Daarnaast geeft zij, aan de hand van een door S&P ontwikkelde routekaart en bedrijfsstrategiekaart voor voedseltransitie,  handvatten om een businesscase te ontwikkelen voor voedseltransitie. Hiermee wordt de theorie meteen in de praktijk gebracht en ga je naar huis met een dosis inspiratie voor een gezond en duurzaam voedselsysteem!

Ondernemers die actief zijn in de voedselindustrie zijn van harte welkom om tijdens deze Experttafel hun vragen voor te leggen aan de experts van Schuttelaar & Partners. Deelname aan de Experttafel is gratis. Aanmelden via rctgelderland.nl voor 4 februari. Vol = vol!

Programma

15:00 uur    Inloop
15:15 uur    Introductie en uitdagingen voor de voedselsector
15:45 uur    Pauze
16:00 uur    Voedseltransitie en verdienmodellen
17:00 uur    Conclusies en afsluiting
18:00 uur    Drankje en hapje

Wageningen
RCT Gelderland
Meer informatie en aannmelden