Nieuws & Blogs
 
smart
industry

Innovate Go - programma najaar 2022

Met het Innovate GO programma versnel je met een bewezen innovatiemethode de ontwikkeling en het vermarkten van je innovatie. Aan de hand van de COIN-innovatiemethode werk je in teamverband in periodes van zes weken, één dag in de week doel- en actiegericht aan je innovatie. Het programma doorloop je samen met andere deelnemende mkb-bedrijven. Onze experts geven je de coaching, kennis en begeleiding die je nodig hebt om de eerste stappen te zetten richting de markt. Bij voldoende belangstelling start Novel-T in het najaar met dit programma. 

MKB ACCELERATOR

Het versnellingsprogramma voor het MKB

Het Innovate GO programma is een bewezen innovatiemethode en bestaat uit drie periodes van zes weken: een Six Week Innovation Challenge (SWICH). In iedere SWICH test je een belangrijke aanname en werk je met je team en innovatiecoach gemiddeld een dag in de week aan een concreet doel. Denk hierbij aan een technisch resultaat of een doelgroep-/marktvalidatie. Doorlopend vinden kennissessies plaats over diverse onderwerpen relevant voor de ontwikkeling van je innovatie. Zoals kapitaal, pitchen, marketing en pricing & business modellen. Elke SWICH sluit af met een pitchdag, waarin je de resultaten presenteert aan de adviesraad, coaches en mede Innovate GO’ers. Je ontvangt feedback van experts en mede-ondernemers, evalueert je voortgang en bepaalt de doelstelling voor de volgende SWICH. En de geleerde innovatiemethode kun je na afloop van het programma toepassen in je eigen bedrijf.

Tijdens je Innovate GO traject organiseren we één of meerdere innovatiedagen. Je pitcht je innovatie dan niet aan de adviesraad, maar ook aan een brede groep bezoekers, zoals collega’s, mede-ondernemers, corporates, investeerders en vertegenwoordigers uit de regio. Een perfecte gelegenheid om feedback te krijgen van een breed publiek, te netwerken en je behoeften voor het verder vermarkten van je businesscase te delen.

PLANNING

We starten regelmatig met een nieuwe groep deelnemers. De doorlooptijd van het programma is 18 weken. Samen met je team werk je minimaal een dag in de week aan je innovatie. Hierbij krijg je de begeleiding, coaching en kennis die nodig is voor de eerste stappen richting de markt.

WAAROM DEELNEMEN

Waarom deelnemen aan Innovate GO

  • Je versnelt met de ontwikkeling en het vermarkten van je businesscase.
  • Het programma is doel- en actiegericht: je werkt in periodes van zes weken aan concrete doelstellingen en meetbare resultaten.
  • Je bouwt aan een sterk netwerk van mede-ondernemers, experts, studenten, startups, corporates, investeerders en vertegenwoordigers uit de regio.
  • Innovate GO biedt duurzame waarde voor je hele bedrijf: de geleerde innovatiemethode kun je na afloop binnen je hele bedrijf voortzetten.
  • Aan het eind van het programma beschik je over een werkend product met een groeidoelstelling voor de volgende drie tot zes maanden en een marketingplan voor 18 maanden.
Novel-T
Meer informatie en aanmelden