CAMPUS CAFÉ - THE AFTER SUMMER RESTART

23/09/2021 - 15:0023/09/2021 - 18:30
De Twentse innovatiecampussen en Novel-T hebben de krachten gebundeld en zijn tot een formule gekomen die ondernemers, professionals, onderzoekers en talent op inhoud bij elkaar brengt: het Campus Café. Het Campus Café brengt de innovatiecommunity bij elkaar met breakoutsessies over nieuwe technologieën, innovatief en internationaal ondernemen en het binden van talent. Ook krijgen ondernemers, professionals, onderzoekers en talent de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen. Jij bent dus van harte welkom op 23 september!

THE AFTER SUMMER RESTART

De zomer is in volle gang en wat genieten we ervan! Een mooie periode om goed op te laden, zodat je na de vakantieperiode weer een frisse start kunt maken. Geïnspireerd, fit en klaar voor de start. En die goede start geven we je tijdens de volgende editie van het Campus Café: The after summer restart. Want hoe creëer en behoud je in deze tijd werkgeluk? En is het misschien tijd om te kijken of je businessplan nog up-to-date is? Ontdek dit en nog veel meer op donderdag 23 september!

15:00 – Netwerken

Kom in contact met andere professionals, onderzoekers of studenten uit de regio.

15:30 – Houd je brein fit

Vitaliteit en creativiteit gaan hand-in-hand. Een fit brein heeft een fit lijf nodig. Hoe presteer je optimaal na je vakantie en in thuiswerktijd? Levien de Jager van Vit-Factor-Y neemt je mee in een workshop waarin beweging, voeding en gedrag centraal staan en hij vertelt hoe je daarmee een fitter brein creëert. Geef je brein een welverdiende oppepper! Je hebt het verdiend, zo na de zomer en het bijzondere thuiswerkjaar.

15:30 – De identiteit van je organisatie in geluid

“Parapapapa, I’m lovin’ it!” Met een audiofragment van slechts 3 seconden herken je het bedrijf. Weet jij al wat geluid voor jouw organisatie kan doen? Joep Wiertz is audiovormgever en werkt onder andere andere voor 3FM, 1Twente, NOS, DID en NPO. Met zijn muziek en jingles geeft hij met geluid vorm aan verhalen. Met aanstekelijk enthousiasme vertelt Joep hoe soundlogo’s ook de identiteit van jouw organisatie, product of event kunnen versterken.

16:30 – Boost je bedrijf met business modelling

Een business start je met een bepaalde visie. Je kijkt waar jij in uitblinkt en wat de markt vraagt. Hoe bied je jouw product of service aan en past dit bij de markt? Het is belangrijk om deze vragen te blijven stellen en je plannen bij te schaven waar nodig. Bij het helder krijgen van je speelveld kan Business Modelling verhelderend zijn. In deze sessie vertelt Maurice Kruse van Twinsense hoe hij samen met Marike Boertien van Novel-T met behulp van onder andere Business Model Canvas sessies zijn businessmodel onder de loep heeft genomen. Raak geïnspireerd door dit verhaal uit de praktijk en ga naar huis met handige tips.

16:30 – De dimensies van WARP Technopolis

Creatieve Broedplaatsen zorgen voor vernieuwing en nieuwe initiatieven van onderop. Vincent Verhagen neemt je mee in de reis die WARP Technopolis de laatste 18 maanden heeft afgelegd en welke uitdagingen en verrassingen ontstaan bij het vormen van een community voor creatieve technologie. De 3000 m2 grote broedplaats aan het Stationsplein in Enschede, herbergt een wereld waarin meerdere dimensies samenkomen. Denk mee over de toekomst en de impact van creatieve broedplaatsen en hoe je hier op kunt aansluiten.

16:30 – Dutch Innovation Days

Dutch Innovation Days beleefde afgelopen mei de eerste editie in Enschede. Met ruim 40 partners, 50 inspirerende talks, innovatietafels en challenges en exposities en experiences bood DID een boordevol programma vol inspiratie. Peter Oosterwijk deelt inzichten en highlights van de eerste editie van de Dutch Innovation Days en ontvouwt de plannen en het thema voor de tweede editie die in april op stapel staat. Een primeur!

16:30 – Beats van Bytes

Zin in een muzikale sessie? Rick van Dijk is developer bij het snelgroeiende BaseFlow waar onder andere in opdracht van Google gebouwd wordt aan een nieuw App Development Platform. In z’n vrije tijd pakt Rick ook z’n computer, maar dan om muziek te programmeren. Tijdens Campus Café laat Rick zien hoe hij met if-then-else-regels ook muziek componeert. Ga mee op de beats van bytes.

WARP Technopolis Stationsplein 1a Enschede
Novel-T
meer info en aanmelden