Innovatie themasessie: Datagedreven ondernemen

08/09/2020 - 16:0008/09/2020 - 17:30

Ieder bedrijf beschikt over een schat aan informatie: data. Is je orderportefeuille door de COVID-19 crisis geslonken? Heb je lang niet meer van je klanten gehoord of ben je klanten verloren? Door data goed in te zetten ontstaan er tal van kansen om nieuwe klanten te werven of relaties met huidige klanten te versterken.

In de digitale sessie ‘datagedreven ondernemen’, verken je samen met experts Paul Willems en Heinze Havinga hoe je data op een slimme manier in zet om meer orders binnen te halen. In deze digitale sessie wisselen we pakkende voorbeelden en ‘best practices’ uit de industrie af met korte brainstorm momenten. Met deze opbouw zorgen we voor een behapbare sessie met een zo concreet mogelijk resultaat. Raak geïnspireerd door praktische voorbeelden uit de industrie en zet deze tijdens de sessie om in ideeën voor je eigen bedrijf. Zo kom je sterker uit de COVID-19 crisis!

PRAKTISCHE INFORMATIE

De sessie vindt in digitale vorm plaats op 8 september, van 16:00 tot 17:30. Onze experts delen hun kennis en expertise vanuit de Novel-T studio via het platform Zoom. De link voor deelname en overige praktische informatie krijg je na aanmelding toegestuurd.

AANMELDEN

Ontdek hoe data je kan helpen om sterker uit deze crisis te komen. Schrijf je in voor de Innovatie Themasessie ‘datagedreven ondernemen’ en verken de kansen voor je bedrijf!

Deelname is gratis. Wees er wel snel bij, want er zijn slechts 10 plaatsen beschikbaar. 

 

Online
Novel-T
Meer informatie en aanmelden