Nieuws & Blogs

10 Gouden Data Tips

Wil je als ondernemer in de maakindustrie ook succesvol data gebruiken om meerWaarde te realiseren? Het Data Value Center – Smart Industry sprak afgelopen jaar met diverse ondernemers en vroeg tijdens de DVC-SI Tafelgesprekken om hun Gouden Tips met andere ondernemers te delen.

Data Value Center zet de Top 10 meest bekeken tips voor je op een rij:

Tip #1: Hou het simpel en deel geluk.

MKB ondernemer Jan van Frankenhuyzen was onze gast tijdens het eerste DVC-SI webinar in de serie 'MeerWaarde met data' bij Jheronimus Academy of Data Science in Den Bosch. Zijn tip was:

‘Hou het simpel. Begin bij de basis. Maak kleine doelen. Knip grote ambities op veel, kleine stukjes. Maak mensen deelgenoot – en deel ook samen de geluksmomenten. Hou het vooral eenvoudig en werk gestructureerd.‘

Bekijk de Gouden Tip – of bekijk het gehele Tafelgesprek.

Tip #2: Verleg je grens met techniek

Met Ronald van Uffelen, managing director bij MARVO Technologies gingen we in gesprek over het optimaliseren van de marge met behulp van data. Zijn tip was:

‘Zorg dat je tijd en ruimte overhoudt in jouw organisatie voor innovatie. Start verbeterprojecten als uitdaging voor je medewerkers. En verleg je grenzen met techniek.‘

Bekijk de Gouden Tip – of bekijk het gehele Tafelgesprek.

Lees alle tips of bekijk de tafelgesprekken op de website van Smart Industry.

Data Value Center
Origineel bericht van Smart Industry / Data Value Center