Nieuws & Blogs

Beurzen gaan weer als vanouds door, alle maatregelen opgeheven

MIX Noordoost 18 en 19 mei 2022 - Hardenberg 

Het kabinet heeft op de coronapersconferentie van dinsdag 15 februari 2022 bekend gemaakt dat de meeste maatregelen per 25 februari worden opgeheven. Alleen een aantal basisadviezen, zoals geen handen schudden, hygiëne, ventileren en testen bij klachten, blijven gehandhaafd. Voor (vak)beurzen betekent dit dat ze weer als vanouds door kunnen gaan. Dus ook zonder coronatoegangsbewijs, mondkapjes en 1,5 meter afstand. 

“De adrenaline giert door ons lijf! Twee jaar geleden kwam de wereld volledig op zijn kop te staan en werd de evenementensector buitengewoon hard geraakt. Niet alleen voor onze medewerkers, maar ook voor onze exposanten en bezoekers waren het zware tijden. Er zijn meerdere sectoren die tot 40 procent van hun jaarlijkse omzet realiseren op beurzen. Nu is het tijd om onze deuren vol trots weer te openen, en dat zonder maatregelen. Er staat ons een prachtig en omvangrijk voorjaar te wachten”, zegt CEO Jeroen van Hooff namens beursorganisator Easyfairs Nederland.

MIX Noordoost is er voor de maker van vandaag en morgen
Tijdens MIX Noordoost vind je direct toepasbare kennis in de kennissessies en in het productaanbod van de exposanten. De kennis van vandaag! Maar ook is MIX Noordoost een plek waar je je kan laten inspireren door de nieuwste technieken en innovaties. Zaken die niet direct toepasbaar zijn maar die ter inspiratie dienen. In deze snelle wereld volgen de nieuwste technieken elkaar snel op waardoor deze inspiratie van morgen, volgend jaar misschien wel de kennis van vandaag is! Daarnaast richt MIX Noordoost zich letterlijk op de maker van vandaag én morgen. Zowel ervaren professionals als studenten geïnteresseerd in de branche zijn op hun plek hier! 

De showroom voor de vakman uit de maakindustrie
Tijdens MIX Noordoost vind je als bezoeker exposanten die jou in elke stap van het proces kunnen ondersteunen. Van het ontwerpen van een prototype tot het optimaliseren van de productie, alles is te vinden op MIX Noordoost! Dit complete aanbod maakt dat dit voor jou, als vakman uit de maakindustrie, een ware showroom is. Je kan jouw technische vraagstukken voorleggen om tot slimme oplossingen te komen. Ontmoet daarnaast jouw collega’s uit de branche of laat je inspireren door de nieuwste innovaties. 

Voor festivals en evenementen gaat 1G gelden, dat wil zeggen dat ze toegankelijk zijn met een negatieve test. Hier vallen beurzen niet onder. Beurzen worden gehouden in zogeheten doorstroomlocaties waar constant een in- en uitstroom van bezoekers is. Door de relatief korte verblijfsduur van de bezoekers op één plek is het risico op besmetting klein.

 

Easyfairs
Meer informatie