Nieuws & Blogs
 
smart
industry

Directeur Capital Chimwemwe de Gaay Fortman verlaat Oost NL

Directeur Capital Chimwemwe de Gaay Fortman verlaat Oost NL

14 augustus 2023

Chimwemwe de Gaay Fortman, directeur Capital van ontwikkelingsmaatschappij Oost NL, verlaat na drie mooie jaren Oost NL. De komende periode gaat zij zich oriënteren op de toekomst waarin zij een bijdrage wil blijven leveren aan het creëren van duurzame waardecreatie in bedrijven.  

Algemeen directeur, Wendy de Jong: “Chimwemwe heeft de afgelopen jaren veel betekend in de ontwikkeling van de business unit Capital in de volle breedte. De business unit Capital is fors gegroeid in investeringsvolume van innovatieve bedrijven en tegelijkertijd sterk geprofessionaliseerd. Chimwemwe heeft hier een bepalende rol in gehad. In het directieteam heeft Chimwemwe een waardevolle bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de organisatie. Graag bedank ik haar voor onze samenwerking, inzet en bevlogenheid.”

Directeur Capital, Chimwemwe de Gaay Fortman: “Na drie mooie jaren bij Oost NL, hebben we gezamenlijk het besluit genomen dat ik Oost NL verlaat. Met veel kennis en enthousiasme hebben we gebouwd aan een sterke portfolio van bedrijven die toegevoegde waarde voor Oost-Nederland oplevert. Er staat nu een krachtige business unit Capital.”

“De komende periode blijf ik me inzetten in mijn rol als bestuurder en toezichthouder bij verschillende organisaties en oriënteer ik me op een toekomst waarin ik een bijdrage blijf leveren aan het creëren van duurzame waarde creatie in bedrijven.”

Oost NL
https://oostnl.nl/nl/nieuws/directeur-capital-chimwemwe-de-gaay-fortman-verlaat-oost-nl