Teqnow biedt wekelijks interactieve webinars aan

Aangezien fysieke bijeenkomsten voorlopig niet meer zijn toegestaan, heeft Teqnow haar dienstverlening aangepast aan de huidige omstandigheden: webinars. Teqnow is hét platform van Koninklijke Metaalunie dat de aandacht voor en toepassing van toptechnologie in het industriële mkb vergroot en stimuleert.

Het aangepaste Teqnow-aanbod houdt in dat er vanaf dinsdagochtend 21 april wekelijks, op elke dinsdagochtend (vanaf 10.00 uur) voor Teqnow-deelnemers een webinar wordt georganiseerd (vier verschillende onderwerpen die alle vier tweemaal zullen worden gehouden).

Veel bedrijven hebben op dit moment te maken met een forse terugval van omzet. Op tal van plaatsen wordt minder gewerkt. Komt er in het bedrijf tijd vrij, laat deze dan niet onbenut voorbij gaan. Ga gericht werken aan het verbeteren van uw eigen bedrijf. 

De Teqnowwebinars zijn zowel gericht op ondernemers als ook op alle medewerkers. Voor deelname aan de webinars is alleen een computer met internetverbinding nodig (er is geen speciale software noodzakelijk). Via een toegestuurde link krijgt de deelnemer toegang tot het webinar.

De volgende onderwerpen komen de komende vier weken aan bod: enkelstuksproductie tegen de kosten van serieproductie, effectief werkvoorbereiden, effectief inzetten van medewerkers en toekomstbestendige en duurzame inzet van medewerkers.

 

Voor meer info over en inschrijven voor deze speciale Teqnow-webinars kijk op www.teqnow.nl/agenda.

Bekijk het origineel bericht op Metaalunie